BEDRIJFSFILM

ONDERTITELING VAN JE BEDRIJFSFILM

Video groeit jaar na jaar nog steeds hard als marketingtool. Als bedrijf kun je niet meer om video heen, en daarom heb jij je gewaagd aan een bedrijfsfilm. Dat is een flinke investering en daarom wil je dat zoveel mogelijk mensen uit jouw doelgroep jouw video kunnen bekijken. En dat je publiek je boodschap snapt en met zich meeneemt.

HOE MAAK JE EXTRA IMPACT MET JE BEDRIJFSVIDEO?

Wij adviseren bedrijven om hun bedrijfsvideo’s te laten ondertitelen. Dit helpt met het bekijken van de video, je video wordt veel sneller aangeklikt en de kans is groter dat je kijker de onderliggende boodschap meeneemt en de video langer bekijkt dan wanneer je geen ondertiteling gebruikt. Wanneer je ook graag je video’s internationaal wilt laten zien aan je klanten is het slim om je video’s te laten ondertitelen in bijvoorbeeld het Engels of de taal die je klanten spreken. Zo bereik je direct een veel groter publiek dan alleen de Nederlandse markt en sluit je je aan bij jouw klanten wereldwijd.

WANNEER ZET JE ONDERTITELS IN MET JE BEDRIJFSVIDEO’S?

Wanneer je wilt dat je boodschap overkomt dan is ondertiteling een slimme zet. Video is nog steeds groeiend als marketingtool, maar hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf video slim inzet? En zeker wanneer je een bedrijfsvideo maakt en hierin investeringen doet dan zit daar een idee achter. Je wilt je zichtbaarheid vergroten, een kijkje achter de schermen laten zien, je kijkers meenemen in je visual brand. Post jij je video online op je website of social media, kies dan voor ondertiteling. 80% van je volgers is online om  het moment dat het geluid niet aan kan staan. Dan is dat zonde van de investering in de film zelf.

FACEBOOK ADVERTENTIE VIDEO VERTALEN EN/OF ONDERTITELEN

Investeer je in een Facebookadvertentie met video, laat dan altijd je video ondertitelen om je investering sneller terug te verdienen. Je return on investment is hierin een uitgangspunt. Wanneer je via Facebook je video’s adverteert dan krijg je meer resultaat met het inzetten van ondertiteling omdat 80% van de gebruikers hun geluid uit heeft staan. Wanneer je je boodschap vertaalt deelt via Facebook dan kun je ook internationaal zakendoen.

INSTAGRAM VIDEO VERTALEN EN/OF ONDERTITELEN

Het is mogelijk om via Instagram korte video’s te delen via je Feed, ook is het mogelijk om kleine stukjes video te delen via je Instastories. Instagram is een heel ander platform waarbij je als bedrijf goed moet kijken naar je doelgroep. Wie wil je met je bedrijfsvideo bereiken en wat is voor jullie als bedrijf hiermee het doel? Wellicht is het slim om andere content te maken voor Instagram. Korter, krachtiger en misschien met een kleine knipoog.

Via Instagram is het zo makkelijk om weg te klikken of verder te scrollen. Video wordt sneller getoond in je feed maar vaak is het zo dat wanneer je volgers het niet gewend van je zijn dat ze dan sneller wegklikken. Video vergt wat van je volger, ze moeten hun aandacht erbij houden en dat is in deze tijd misschien wel het meest waardevolle. Het gebruik van ondertiteling zorgt ervoor dat je de aandacht sneller pakt van je kijker en zorgt dat, of ze nu het geluid wel of niet aan hebben staan, dat ze geboeid blijven en snappen waar het over gaat. En dat is wat je wilt bereiken.

JE BEDRIJFSVIDEO OP YOUTUBE ONDERTITELEN EN/OF VERTALEN

Je video uploaden via youtube of Vimeo is absoluut slim, voor je vindbaarheid en zichtbaarheid. Het zorgt ervoor dat je vindbaarheid, mits je goed gebruik maakt van alle mogelijke instellingen vergroot wordt. En wanneer je je video upload via deze kanalen kun je aanvinken dat de video’s worden ondertiteld via srt.

JE BEDRIJFSVIDEO LATEN ONDERTITELEN VOOR EEN PRESENTATIE

Ga je aan de slag met je bedrijfsvideo en zet je hem in voor meerdere doeleinden, voor presentaties, in je marketingcampagnes of webinars, laat je video ondertitelen. Je kunt ervoor kiezen om het te laten ondertitelen in het Nederlands en/of in het Engels, Frans of Duits etc. Spreek zo’n groot mogelijke doelgroep aan van je ideale klant.

INGEBRANDE ONDERTITELING OF SRT

Wij denken graag met je mee en adviseren je graag wat voor soort ondertiteling voor je vlogs het meest geschikt is. Je kunt bijvoorbeeld werken met ingebrande ondertiteling en met srt’s. Bij srt heeft de kijker zelf de gelegenheid ondertiteling aan of uit te zetten. Ingebrande ondertiteling is bij afspelen standaard zichtbaar en kun je als kijker niet uitzetten. 

ONS ADVIES VOOR HET ONDERTITELEN VAN JE BEDRIJFSFILM

Ons advies voor bij een bedrijfsfilm is ingebrande ondertiteling. Je kunt ervoor kiezen om standaard gebruik te maken van ondertiteling in je presentaties en films als bedrijf. Dat is handig wanneer je de films ook weer gebruikt in je presentatie. Daarmee sla je direct twee vliegen in een klap. Wanneer je de films daarna doorplaatst op de diverse social media kanalen kan dat met ingebrande ondertiteling. Wanneer je de video zonder ondertiteling op Youtube plaatst kun je ervoor kiezen om de optie handmatig aan te zetten met srt.

 

JE BEDRIJFSFILM LATEN ONDERTITELEN

Je kunt je bedrijfsfilm eenvoudig laten ondertitelen zonder veel moeite door zelf een project te starten via onze website. Binnen enkele minuten heb je de stappen doorlopen. Binnen 24 ontvang je je video met ondertiteling in de juiste taal terug tenzij we anders hebben afgesproken. Zijn we te laat? Dan leveren wij alsnog maar betaal jij niks.

Call Now Button