INSTRUCTIEFILM

ONDERTITELING VAN JE INSTRUCTIE FILM

Je kent het wel, die instructies op schrift waarbij je stap voor stap vanaf een foto met tekst moet begrijpen welke handeling je moet doen. Toch merk je dat instructies niet altijd zo eenvoudig per tekst en foto uit te leggen zijn. Dus maak je een video! Veel sneller en veel gemakkelijker.

HOGE SERVICE MET EEN INSTRUCTIE VIDEO

Wij adviseren bedrijven instructievideo’s te laten ondertitelen. Een handleiding op video bekijk je lang niet altijd in een ruimte waar geluid aan kan staan of waar je geluid kan verstaan. Wil jij zorgen dat jouw klant de instructie altijd en overal kan begrijpen, voeg dan ondertiteling toe. Niets is zo vervelend als je een instructie nodig hebt maar je hem niet kan volgen. Woede ligt op de loer, onderschep het met ondertiteling. Je klantervaring is hiermee beduidend hoger.

WANNEER ZET JE ONDERTITELS IN MET JE INSTRUCTIE FILM?

  • Als je je huidige video wil gebruiken voor internationale klanten
  • Als je hoge service wil bieden aan je huidige klanten
  • Voor producten in het middelhoge en hoge segment (verwachting)
  • Om zorgzaam met kostbare producten om te gaan
  • Bij complexe producten
  • Bij complexe instructies

 

JE INSTRUCTIE FILM LATEN ONDERTITELEN VOOR EEN PRESENTATIE

Wil jij je product presenteren op een beurs en daarbij je instructiefilm tonen op beeldscherm(en) laat je video ondertitelen. Je kunt ervoor kiezen om het te laten ondertitelen in het Nederlands en/of in het Engels, Frans of Duits etc. Spreek zo’n groot mogelijke doelgroep aan van je ideale klant.

INGEBRANDE ONDERTITELING OF SRT

Wij denken graag met je mee en adviseren je graag wat voor soort ondertiteling voor je vlogs het meest geschikt is. Je kunt bijvoorbeeld werken met ingebrande ondertiteling en met srt’s. Bij srt heeft de kijker zelf de gelegenheid ondertiteling aan of uit te zetten. Ingebrande ondertiteling is bij afspelen standaard zichtbaar en kun je als kijker niet uitzetten. 

ONS ADVIES VOOR HET ONDERTITELEN VAN JE INSTRUCTIEFILM

Ons advies voor bij een instructiefilm is ingebrande ondertiteling. Je kunt ervoor kiezen om standaard gebruik te maken van ondertiteling in je presentaties en films als bedrijf. Dat is handig wanneer je de films ook weer gebruikt in je presentatie. Daarmee sla je direct twee vliegen in een klap. Wanneer je de films daarna doorplaatst op de diverse social media kanalen kan dat met ingebrande ondertiteling. Wanneer je de video zonder ondertiteling op Youtube plaatst kun je ervoor kiezen om de optie handmatig aan te zetten met srt.

 

JE INSTRUCTIE FILM LATEN ONDERTITELEN

Je kunt je instructiefilm eenvoudig laten ondertitelen zonder veel moeite door zelf een project te starten via onze website. Binnen enkele minuten heb je de stappen doorlopen. Binnen 24 ontvang je je video met ondertiteling in de juiste taal terug tenzij we anders hebben afgesproken. Zijn we te laat? Dan leveren wij alsnog maar betaal jij niks.

Call Now Button