ONLINE PROGRAMMA

ONDERTITELING VAN JE ONLINE PROGRAMMA

Online programma’s zijn de laatste jaren erg succesvol, er zijn zelfs online programma’s te koop waarin je leert hoe je een online programma bouwt. Een online training of programma is een betaald aanbod na een webinar of een verzameling waardevolle kennis en kunde wat je makkelijker aan grotere groepen aan kunt bieden wanneer je het in een online training giet.

Workshops en trainingen op locatie worden ook nog wel gegeven maar in combinatie met de online mogelijkheden van nu kun je als ondernemer snel en effectief opschalen met je bedrijf. Wanneer je je kennis met een klein groepje deelt of een keer online zet en het daarna steeds opnieuw verkoopt, dan is je tijdsinvestering maar een keer en kun je je daarna richten op de verkoop van je training. Een mooi iets, maar de gouden eieren zijn nog niet zomaar te koop.

Het gaat absoluut niet vanzelf en je moet zorgen dat je bijblijft in alle ontwikkelingen. En kijken naar je doelgroep. Wie koopt nu een online training en hoe zorg je ervoor dat je de commitment aangaat om een training online te volgen? Een van de succesfactoren voor een zo fijn mogelijk gebruikersgemak van je online programma is het aanbieden van ondertiteling in je video’s. Zo zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van je programma.

Het verduidelijkt je boodschap en zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen, waar ze ook zijn. Altijd en overal.

WANNEER ZET JE ONDERTITELING IN VOOR JE FILM EN VIDEO?

  • Wanneer je spreekt in dialect waardoor je video’s niet voor iedereen te volgen zijn
  • Wanneer je top service wil aanbieden aan je klanten van het online programma
  • Wanneer je leeft van je online programma en een stap opwaarts wil met professionele ondertiteling
  • Als jij volledige commitment vraagt aan je klanten moet je die ook kunnen geven
  • Als je weet dat je doelgroep jouw training volgt op plekken waar er geen geluid aan kan staan

Wil je dat je cursisten overal en altijd je online programma kunnen volgen, ook onderweg van en naar het werk in het OV, in de pauze, of op een openbare plek zoals een open workspace, flexplek etc waar je geen herrie kunt maken? Voeg dan ondertiteling toe aan je online programma. Je wilt dat het zo laagdrempelig mogelijk is om je programma te volgen, ondertiteling is absoluut een handige en prettige tool. Het bevordert de gebruiksvriendelijkheid voor je klanten. En de toewijding aan je training. Uiteindelijk ben jij degene die hier maximaal van profiteert.

INGEBRANDE ONDERTITELING OF SRT

Bij srt heeft de kijker zelf de gelegenheid ondertiteling aan of uit te zetten. Ingebrande ondertiteling is bij afspelen standaard zichtbaar en kun je als kijker niet uitzetten. Ons advies voor je online programma is ingebrande ondertiteling.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ondertiteling voor jouw online programma? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. We kijken graag met je mee hoe je zoveel mogelijk winst en succes kunt behalen met jouw online programma.

JE ONLINE LEERPROGRAMMA LATEN ONDERTITELEN

Je kunt je video’s eenvoudig laten ondertitelen zonder veel moeite door zelf een project te starten via onze website. Binnen enkele minuten heb je de stappen doorlopen. Binnen 24 ontvang je je video met ondertiteling in de juiste taal terug tenzij we anders hebben afgesproken. Zijn we te laat? Dan leveren wij alsnog maar hoef je niet te betalen.

Call Now Button