VLOGTITELAARS

HET EFFECT VAN VIDEO MARKETING

De groei van videomarketing vraagt erom dat we overal en altijd kunnen kijken met en zonder geluid. Ondertiteling is de oplossing. Snelle ondertiteling is een nog betere oplossing.

VLOGTITELAARS

Wie zijn de Vlogtitelaars? Wie zijn de gezichten achter de ondertitelingen? Vlogtitelaars zijn schuwe dieren. Zelf staan ze veel liever achter de camera dan ervoor. Ze communiceren liever via tekst dan live en hebben zich daar pro in gemaakt. Ons team bestaat uit professionele filmeditors, vertalers en storytellers.

Alle Vlogtitelaars hebben een achtergrond in de filmwereld, in de marketing of in de communicatie. De creatieve exposure van Vlogtitelaars is een mooi contrast met hun persoonlijkheden.

Vlogtiteling is een dochterbedrijf van marketingbureau PUUR in Marketing. Businesscoach Juwita Slamet, eigenaresse van PUUR, helpt bedrijven om winst te bouwen in een succesvol bedrijf. Het is haar volste overtuiging dat een van de krachten achter videomarketing ondertiteling is. Het vergroten van je markt, van je (land)grenzen en van je bereik. Tekstbureau Vlogtiteling was born!

Wil je toch eens een glimp opvangen van de Vlogtitelaars, zij delen samen met team PUUR een kantoor in Roelofarendsveen.

SOCIAL ENTERPRISE

Vlogtiteling is niet zomaar een tekstbureau. Het team van Vlogtiteling bestaat uit mensen die op gebied van gezondheid een uitdaging in het leven hebben zoals een ziekte of handicap.
Maar Geraniums? Geen teamlid die weet wat dat zijn. We zijn echte doorzetters met brains en ambitie die samen mooie dingen maken.

Call Now Button